Menu
Your Cart

ПЪТЯТ НА ПРОБУДЕНАТА ДУША | Спас Мавров

ПЪТЯТ НА ПРОБУДЕНАТА ДУША | Спас Мавров
Покупка
Защита на личните данни
Доставка
Безплатна доставка над 100лв.
Връщане
Възможност за връщане 14 дни
ПЪТЯТ НА ПРОБУДЕНАТА ДУША | Спас Мавров

Личната ориентировка на читателя във фундаменталните идеи на Езотеричната тракийска астрология трябва да стане по начин, който посветените знаят и прилагат. Без тази последователност не е възможно да се подминат капаните на свикналото ни да получава разработени и ясни анализи съзнание. Има моменти, в които текстът изисква от читателя внимание, аналитичност и индивидуален подход към основната идея. Езотеричната астрология не приема категорично опита да се систематизира казаното до идеи, важащи за всички хора със същия знак. Материята е съществено различна и е невъзможно да бъде разбрана, ако не се изучат правилно всички теми на цялата Първа част. Затова конкретно съветваме читателя, желаещ да навлезе в дълбочината на вложената информация, да спази следните условия:


  1. Трябва да прочетете книгата от началото до края, почти като роман - за да се схванат идейните зависимости на движението на душата по Обърнатото колело (на пробудената душа).
  2. Докато четете книгата, отбелязвайте в полето със знака на вашата зодия всички пасажи или идеи в другите зодиакални знаци, отнасящи се до вашата зодия.
  3. Когато прочетете книгата напълно, върнете се и прочетете всичко, което пише за вашия знак и вашия асцендент. Опитайте се да схванете връзките между Съдбата ви и Характера ви.
  4. Вече можете да изчетете и всички пасажи за вашия знак, намиращи се в други зодиакални знаци. Когато ги прочетете, ще откриете ново ниво на личния си Път. И тогава:
  5. Разгледайте кой знак в кой дом се намира на вашата лична последователност, като не забравяте, че вие сте Първи дом. Опитате ли се да анализирате отношенията си с другите знаци (според дома, в който те се намират за вас), ще откриете значението на тези допълнителни информации.
    Разбираме сложността на въпроса, но за всяко качествено нещо се изискват две условия: усилие и търпение. Езотеричната астрология разчита на стремежа и прилагането на воля за ориентация на душата по пътя на нейната Духовна еволюция..


 


ПЪТ НА ПРОЯВАТА НА ДУХА В МАТЕРИЯТА


 Езотерично тълкуване на знаковата система на Зодиака според символа


 Посочената по-долу схема дава еволюционния Път на слизането на Духа в материята, където се превръща в душа. Дълбоката му съкровеност е спирала посветените да говорят за процеса. Изключителната отговорност пред Еволюцията и Йерархиите, които участват в нея, както и строгият Закон на Мълчанието, са поставяли здрави прегради пред знаещите.


Днес тази тайна може да бъде съобщена, защото отношението между енергийните полета на Алфа от Малка мечка и звездата Вега са вече факт. Йонните потоци, в които Земята потапя аурата си, осигуряват необратимост на процесите и правят безплоден труда на други йерархии, опитващи се да регресират човечеството, да променят хода на неговата естествена еволюция. Разгледаният по-долу ред, обясняващ Вселенния път на душите в нашата вселена, придобива следния вид: виждаме че начело застава вратата на живота (Рак), а в края вратата на смъртта (Козирог) 


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност
  • Материал: Твърди корици
Продадени: 15
Прегледи на продукта: 192
35.00лв.
без ДДС: 35.00лв.