Menu
Your Cart

Spas Mavrov

Brand: Spas Mavrov
АЛХИМИЯТА КАТО НАУКА | Спас МавровС Ъ Д Ъ Р Ж А Н И Е :1. Въведение..................................................................................................................2. Алхимията като наука............................................................................................3. О..
30.00лв. без ДДС:30.00лв.
Brand: Spas Mavrov
Приказката е основно средство на Българската колобърска традиция за предаване на нейните знания екзотерично - за хората, докато езотеричното (тайното) се е предавало винаги само между посветените - от посветен на посветен. Фолклорният сакрален разказ носи разширена кодирана информация за живота, раб..
40.00лв. без ДДС:40.00лв.
КОЛАДА СЛЪНЧЕВИЯТ КАЛЕНДАР НА БЪЛГАРИТЕ | Спас Мавров
Online Only
Brand: Spas Mavrov
Книгата разкрива истинското древно българско знание на предците ни за движението на слънцето и планета. Циклите и дните в система от десет месеца по 36 дена + допълнителни дни. Книгата е в коплект с календара, който е адаптиран към сегашният календар за да може човек да се орентира по лесно и види я..
20.00лв. без ДДС:20.00лв.
Brand: Spas Mavrov
Изнесената тук информация е основата на Учението на Тангризма. Като Учение то има своите вътрешни ритуални интерпретации, които религиозната практика е отработвала в съзнанието на българите. От изложените идеи става ясно, че тази практика би трябвало да бъде минимална, принципна и с по-голям..
17.00лв. без ДДС:17.00лв.
Brand: Spas Mavrov
Митът за Леда и Лебеда е един от най-интересните тракийски митове, свързани с еволюцията на човешкия род. Интерпретиран е в изкуството многократно, но никога не е преминавал границите на елементарното пресъздаване на полов акт между жена и птица. За посветените в тракийските и българските са..
15.00лв. без ДДС:15.00лв.
Brand: Spas Mavrov
Личната ориентировка на читателя във фундаменталните идеи на Езотеричната тракийска астрология трябва да стане по начин, който посветените знаят и прилагат. Без тази последователност не е възможно да се подминат капаните на свикналото ни да получава разработени и ясни анализи съзнание. Има м..
35.00лв. без ДДС:35.00лв.
Brand: Spas Mavrov
Учението на ТангРАТангризмът, Учението на българите преди Християнството, представлява система за обу­чение и развитие на съзнанието на хората. То няма никакви допирни точки с канонизацията и ритуализацията на религиите, каквито ги позна­ваме днес и не задължава с нищо своите последо­ватели ..
15.00лв. без ДДС:15.00лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)