Учението на ТАНГ-РА

Спас Мавров – Времето, в което навлизаме е посочено от Йоан с 3 кода в Откровението

spas mavrov na cialata planeta v momenta ima promiana na emergiinite centrove 2260x800 1

Времето, в което навлизаме е посочено от Йоан с 3 кода в Откровението

– интервю на Портал 12 с колобъра Спас Мавров:

Здравейте, господин Мавров!

Здравейте!

Благодаря ви, че ни приехте във вашия дом, да разговаряме към актуални към момента теми. Преди около две седмици гледахме едно интервю, което правихме с вас преди три години. И то беше толкова точно. И ни порази реално.
Всичко, което казахте тогава го наблюдаваме в момента и то се случва. Именно в това интервю вие заявихте, че 2020 – 2021-ва г. ще бъдат ключови години за цялото човечество. И върви съответно прочитането на душите. На какъв етап сме, предвид че в момента сме 2021-ва? Всичко, което тогава казахте се случва.
На какъв етап сме всъщност от това прочитане?

В момента 2021 г., този месец или по-точно тези два месеца, в които е месеца на зодиакалния знак овен можем да кажем, че процеса, който беше: “отстъпка-Шанс” за хората, които могат да променят тотално съзнанието си и разбира се съзнанието по отношение на моралното отношение към целия свят, към заобикалящия ни свят. Тези хора, които могат да го променят, този етап приключи и им беше даден този Шанс.

Сега, 2021 -ва година започва един Нов цикъл.
В слънчево отношение той е от десет години, а в лунно отношение е в седем.
Имаме три години един междинен период, в който ще влияят и двете светила.

Но сега влиянието на Луната все повече ще отпада, тоест ще намаля. Активността на Слънцето ще се повишава.
Тя ще се повишава и в същото време ще протекат процеси, които са активирани отвън – от космически характер – на други енергии, които идват от Центъра на нашата Галактика.

Вследствие на това, “прочетените” хора, които вече са проверени: “какъв е и за какво става”, окончателно ще бъдат подложени на корекции в техните програми на живота, за да се получи детерминация на онези три типа човечество, които са нужни, за да може да се мине към следващата епоха.

Първите – една трета, това са хората, които ще напуснат тази планета и няма да се връщат повече, освен по собствено желание, за да помагат на своите събратя, близки…
Все пак имаме кръвни връзки, духовни връзки, морални…, всякакви връзки имаме.
Те имат правото ако поискат да се върнат, за да помагат.

Тоест, те няма да се прераждат повече?

Да, Ще им бъде позволено да не се прераждат.
Тоест, ще им бъде казано, че окончателно са приключили този период.

Сега, между другото, една малка скоба да отворим, че в хората се наблюдава една много голяма тревога за повишената смъртност.

Повишената смъртност много често е резултат на това, че души дори в ранна детска възраст, приключили с кармичните си разплащания, приключили и с периода на преценката – душите знаят, душите усещат каква е преценката – не искат повече да се връщат и бързат да си заминат. Не искат да стоят тук. Тоест, бързат да се върнат обратно. Затова се повишава смъртността. Това не бива да тревожи хората.

Въпреки, че не може да не ни тревожи смъртта, особено на едно дете примерно, ако се случи, но така или иначе, ние трябва да знаем, че голяма част от хората, които днес си заминават, тоест приключват живота си и умират, то е за да не продължат и да не натрупат нова карма и да приключат с тоя процес. Те са хората, на които ще им бъде позволено да не се връщат…,ако поискат. Ако искат обаче да се върнат имат това право.

Втората част от хората са тези, на които няма да им бъде позволено повече да се върнат на тая планета.
Тези хора, за които Христос казва на едно място, мисля че беше в Откровението точно текста – става въпрос за двора на Църквата “Небесния Йерусалим” и зад оградата и Той казва:
“Там ще бъде скърцане със зъби.”
Тоест, те заминават на една така наречена 8-ма планета – езотерично. С тъмната йерархия заминават, където ще служат на тъмната йерархия десетки хилядолетия в земен план – земни години, докато дойде Новата епоха, когато могат – част от тях, които искат, могат да бъдат допуснати да се върнат заедно с “тъмната каста”, която е… с тъмната ложа и да продължат евентуално своето Развитие.

Тоест, тази 8-ма планета, както вие я нарекохте, най-вероятно е някакво астрално ниво?

Да, тя не се намира в нашето измерение. Тя е в друго измерение. Да предположим, че е следващото “плазменото”, т.к. там най-лесно се връщаме обратно или някъде във Висшите Астрални сфери, където се изолира от това да може да влияе върху човешкия живот и върху живота на цялата планета.

И третата част: една малка част от хората. Може би е най-малка като количество, въпреки че това е доста условно казано, са тези които ще трябва да положат основите на бъдещото човечество. Тоест, тези които ще могат да преодолеят кризата, която нос ни очаква и ще могат да послужат за родители на новата коренна раса -да могат да родят Душите и Духовете, които трябва да се върнат обратно на планетата и да продължат своята еволюция напред.

Тези, които могат да продължат своята еволюция – аз мисля, че на голяма част от тези, които им е разрешено да не се връщат – те ще пожелаят Завръщане, защото връщайки се да помагат на своите събратя те всъщност ще могат да завършат и циклите на следващата Шеста и Седма коренна Раса, когато вече Духа окончателно ще приключи със своето обучение в тежката материална система на нашата планета Земя. Те са много такива планети в нашата Галактика, но ние говорим за нашата Земя в момента.

Имаме едно “Разделение” на цялото човечество на четири части, от които трите са основни.
Сега, в месеца на огъня, на овена, с който започва Новия цикъл ще се засилва все повече и повече тяхното вътрешно усещане за принадлежност.

Хората ще изживеят една много сериозна криза на психично ниво. След това ще изживеят една много сериозна криза на физическо ниво – на биологически природни процеси, които няма да са хубави, но не може без тях.
То е като ние да не искаме да дойде зимата, щото не сме си купили дърва – няма как да стане, зимата ще дойде. Този, който не се е приготвил, трябва да мисли навреме.

Така ще настъпи този етап. Но, тези хора ще могат да развият в себе си Принципна Чистота на Духа, който преди да стъпи на планетата за обучение е бил “чист Дух”, но е нямал опит.

Сега, преминавайки през всички тези епохи на натрупване на опита ще трябва да се върне да завърши шестото и седмото ниво, или Шеста и Седма коренни раси.

Ще се научи първо: да спре да консумира материална храна от тази планета и ще преминат на чисто слънчево хранене. Просто от Слънцето – всички ще се хранят със Слънцето.

В седма коренна раса Духовете ще се очистят и от това. И ще се премине на форма на зареждане на енергетиката на нашите атоми, които могат вече да минат в плазмено състояние.

Каква е тази форма?
На приемане на енергия от Космоса, за да може плазменото тяло да задържа…,да бъде крайно ограничено във формата, която човек е имал, когато е умирал.

Ако приемем, че аз умирам в момента, тази моя форма ще се запази в нейните очертания.
Тя е строго ограничена. И в същото време плазмата е напълно свободна във вътрешните си процеси на движение вътре в този ограничен обем.

Ние не знаем коя е тази енергия, каква точно е и как точно действа?
Но се знае, в Тангризма поне има податки сериозни, че Тя е чисто космическа енергия и че нейното въздействие е пряко върху състоянието на атомите.

Означава ли това, че за да протекат тези процеси ще започне бавно трансформиране и на нашето тяло, на нашето функциониране като същности?

Да. Нашето тяло и сега търпи промени. Нашето тяло и в момента изживява кризи, които много често даже имат лек болестен характер, но не са болест.
Ние изживяваме кризи, но основната криза в момента, която настъпва е – в Тангризма разделяме атомното тяло на човека, атомната субстанция в него на три част:

– на обикновени атоми, които изграждат нашето тяло;
– на атоми по химическо сродство – тези, които структурират органите и системите;
– атоми на психическото сродство, които структурират всички процеси на нашето мислене и съзнание.

Мисленето идва от там. Идва от тези обучени в нашата еволюция на системата прераждане, която преминаваме – атоми, които вече имат психична настройка. И когато ние се прераждаме на планетата, ние идваме с готов психически потенциал.

Този психически потенциал, или това състояние на психичните антоми по сродство в момента е това тяло в нас – финото тяло в нас, което усеща тази промяна. То започва хем да се настройва, хем малко да се съпротивлява и от там се получават психични, аз ги наричам, неустойчивости при хората.
Защото, много често, човек както върви по улицата изведнъж прави резки промени на настройката си, на това което не е замислял, а изведнъж решава него да направи, на цялото му състояние.

И това е един предвестник, който сега в момента в този зодиакален знак, или в Цикала на Овена – т.к. Овена е водещото съзвездие в сегашните йерархични планове на развитие на нашата планета – Овена ще дава много енергия на хората.

Много често тази енергия, те няма да знаят какво да я правят.Тя ще се появява вътре и в зависимост от това, кой с каква психична настройка е ще се проявява така.

Както е казал Йоан Богослов в онова време:

“Нека лошият още по-лош да става. Нека светлият се още освещава.”

Тоест, тая енергия да може да я използваме за още по-пълно проявяване на това, което сме ние самите.

Така ще се прояви: “кой какъв е”. Така ще се разбере.

Тоест, според нашите добродетели, които сме развили, тази енергия ще ни усилва: или към добри, или към деструктивни действия?

Да. Точно така.
Тази енергия всъщност…то е както енергията, която притежаваме и сега.
Дали с ръцете си ще свършим едно добро дело, или едно лошо дело; дали ще посадим дърво или с едно дърво ще набием някой, това са състояния на нашето мислене.
И те ще стават все по-драстични, все по-силни.

В месеца на Втория Огън, тоест Лятното Слънцестоене, когато Лъва ще действа много силно, тогава сакралността на нашето Съзнание в духовното и в материалното обучение, което е детерминирано в десетките и хилядите прераждания, които сме направили, ще се прояви с много голяма сила.

Някъде…огъня на лъва ще засили много драстично тези процеси.

Споменахте “корекция” за душите, които ще заминат с тъмната страна, с тъмната ложа. Тях какво ги очаква и имат ли те Шанс?

Тях ги очаква един дълъг период, в който те образно, а може би точно казано, ще бъдат донори на тези същества от тъмната ложа, на които са служили.

Голяма част от хората, които днес извършват престъпленията и които не си дават сметка, че липсата на морал е фатален за развитието на Душата, ще трябва да заплатят тези процеси и се превръщат в донори на тъмната ложа. Така че, те ще бъдат там, за да може енергията им да служи на висшите същества от тъмната ложа.

На тези същества обаче на тези хора, които съзнанието им е било все пак на някаква граница, те са успели по някакъв начин да разберат, че това не е правилния път, но не са успели да се освободят от него, както каза Христос:

“След хиляда години Сатана ще се върне отново на планетата” – тоест, армията ще се върне отново на планетата, за да се поставят основите на следващото човечество.

И на тях ще им бъде позволено, тоест те няма да бъдат спирани ако процесите, които искат да направят със собственото си съзнание, имат достатъчно сили и да ги удържат.
Тоест, ако самите те не (да) работят върху това да излязат, да се освободят от тъмната ложа, да напуснат тези предели и да тръгнат по пътя към светлината, за да може да се освободят от материята.

Най-трагичният проблем за Душите е този:
Не това, че можем да сгрешим и да бъдем наказани, не това че карма може да бъде дори до смърт – тежка и безкомпромисна, а това че Душите, които не се преобърнат и не еволюират няма да напуснат тая планета. Никога няма да я напуснат. Милиарди години няма да я напуснат.

Следователно тези души, които нямат морал, които са нарушавали така наречените Десет заповеди, които ние познаваме повече в Християнството като Препоръки и в Тангризма също. Тези десет заповеди са, за да може ние да имаме коректив и съзнание за формата и характера на нашето нарушаване на Принципите на планетата и на принципите на Космоса.

Тези, които тотално съзнателно, целенасочено са ги нарушавали, никога няма да напуснат планетата. Те ще останат непрекъснато в тази ⅓ непрекъснати донори тук на планетата и след това на 8-та Планета в следващото междинно време, когато следващото човечество пак ще стигне до Пета коренна раса, където ще трябва пак да му се даде тоя шанс, където всичко, което се случва днеска с нас тогава пак ще се случи. И тогава тези хора, ако нямат променено съзнание няма да могат да напуснат. Но те ще имат тоя Шанс.

Тоест, ако и морала е на достатъчно високо ниво, в един момент законите няма да са нужни?
Те няма да имат смисъл…, те отпадат. И от тая гледна точка няма да има и кой да изкушава и злото. И те, наистина ще имат реален шанс да се върнат без да могат да правят зло, тъй като няма да има почва за него…Ако останалите са развили толкова много съзнанието си.

Но тук идваме до един ключов момент, който трябва да наблегнем на него. Вие казахте: “липсата на морал е най-голямата спънка за развитието на душите”.

Това ли е войната, която се води днес?

Да. точно това е.
И тази война се води освен на чисто физическо ниво, в битието, в нашия живот, тя се води и на енергийно и най-важно на психично ниво.

Ако ние спазим тези Десет заповеди, тоест всичките форми на тяхното развитие – успеем да се освободим от тях -и ако човечеството цялото е такова, законодателство въобще не е нужно.
Закона има за задача да коригира нарушения, а ние ако нямаме нарушения той няма да съществува. Ще съществува високия морален закон на хората, който ще ръководи процесите.

Тези хора, които успеят по някакъв начин да го направят това, те ще бъдат освободени от тая планета.

Но тези, които не успеят, са именно хората, които дават възможност на така наречените “дяволи или ангелите на тъмната ложа”. Те им дават възможност да се прояви злото.

Ако ние не направим пукнатината, няма как в нея да се вкара клин, с който да ни разцепят.
Ако ние не дадем повод, ако не направим нужното-постъпката за доброто и за злото е наша. Предпоставката е наша, възможността това да се случи е нашо.

Кое ще направим? Дали постъпка към доброто или постъпка към злото, това е вече нашия избор.

Но без нашата активна намеса, без нашето съучастие, така наречената “тъмната ложа” не може да ни направи нищо.

Казахте, че влизаме в Нов цикъл: Седем годишен – Слънчев, плюс трите години – Лунен: Десет годишен цикъл.

Всички пророци, наши български – и Слава Севрюкова е баба Ванга и дядо Влайчо говорят именно за този период: 25-та

Тези три години, които сега ни предстоят, какво според вас да очакваме? Ние няма да пророкуваме естествено с вас, но за какво трябва да се подготвят хората?

Аз тук ще се възползвам от момента да обърна внимание на хората.

Нека, когато четат Откровението на Йоан Богослов да забележат, че на няколко места в него се говори за време.

Почти никъде в духовните учения не се говори за конкретно време. Там обаче се говори за едно конкретно време, което е зададено с три кода.
Единият е 42 месеца, другият е 1620 дни, третият е 3-ри години и ½ . Едно и също е.

Всъщност това са три различни кода за един и същи процес и посветените, които четат Откровението на Йоан Богослов и знаят нивата на кодовите разработки вътре какви са, могат да влязат незабавно вътре и да хванат периода от време.
И сега уточнявам защо го казвам това:
За да се знае, че от този месец на Овена нататък текат три години и половина – 42 месеца, 1620 дни, в които ще се развият първичните процеси на това, което има да се случва в тези до…аз бих казал, че цикъла няма как да не се развива в тази посока до около 35-та година(2035 г.). Но 25-та е първата много сериозна.

Така че, като имаме този код в себе си: три години и половина(3 ½), 42 месеца, ние можем да направим приблизителна лична преценка за това какъв е Ритъма на Събуждане на тези процеси и на тяхното засилване: положителна или отрицателна – без значение. Просто така ще се засилва енергийно целия процес.

От гледна точка на Колобърското Знание, какво могат да приложат българите именно в този ключов момент, за да използват тази енергия като градивен елемент, и за тяхното развитие и за своята защита?

Духовното обединение на хората.

Понасяне на конкретна отговорност.

Нашият народ в момента все още се намира във фазата на своето огромно търпение. Но има една изключителна негова характерна черта: той има голяма амплитуда на търпение и много кратка на поносимост.
Затова ние сме единственият народ, който прави въстание – който се вдига вече когато му “падне пердето”. Както се казва, се вдига и прави бели.

В този етап, българският народ трябва да се обедини Духовно. Родителите са изключително духовни хора.
Трябва да се знае, че никой на планетата няма да бъде така здраво и точно държан отговорността му към поколенията и към бъдещето на тая планета, както: политици, учители и родители.

Сега им разместих именат, но процеса е обратен: родители, учители, политици. Това са трите прослойки в процесите на развиване или на деформация на съзнанието на човека по принцип – на цялото човечество. Същото важи и за нашия народ.

Нашият народ трябва да се обединява към светлите си идеи, да отстоява правата си, и да внимава много с морала: личния и обществения.

Общественият морал е нещо, което е предпоставка личния да бъде малко разклатен, разлюлян като едно махало, защото ние живеем в битието. И общественият морал люлее хората много, ежедневно.

Но, така или иначе, човек е отговорен пред две неща: пред себе си и пред бъдещето на своите деца. Ние пред миналото няма какво да сме отговорни.

Много често хората казват: “Аз съм отговорен пред историята си”.

От историята можеш да черпиш жалоните за своята отговорност, можеш да черпиш мотивите за своята отговорност.

Но, човек е отговорен Сега за себе си, за обществото, и за своето бъдеще, където са децата ни. Тоест, каква база ще им дадем ние занапред.

Сега човечеството, българският народ също, е най-отговорен за това какво ще остави на психично ниво като съзнание на нашите деца по отношение на морала.

Тоест, е време да поемем нашата отговорност.

Лична отговорност и обществена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *