Учението на ТАНГ-РА

Спас Мавров СЕМИНАР ПО ТАНГРИЗЪМ 2023

spas mavrov seminar po tangizum 2260x800 1

СПАС МАВРОВ СЕМИНАР ПО ТАНГРИЗЪМ – 2023г.

Поради нарасналият интерес към духовното Учението на българите преди приемането на Християнството като основна религия, реших да организирам курс за разяснение на Тангризма както ми е предаден от моя обучаващ колобър Дойчо Русев . Обучението няма за цел да създава колобри, нито да въвежда духовна успоредица на християнството, защото последното произхожда от Тангризма. Основната цел е да се получат системни знания и разбиране на Българското Учение за Тангра.

В ускореното време на сегашния цикъл развитието на съзнанието, а от там и разширяването му, е основен и фундаментален въпрос на духовността. Започнаха сложни галактични, слънчеви и планетни енергийни промени, които се отразяват кардинално и на хората. Изискват се знания и разбиране за същността на процесите, които Устната традиция на българското колобърство притежава. Душите на хората преминават във всяка нова Епоха или Коренна раса, след системен и безкомпромисен процес на преценка и преоценка на качествата на Човечеството, развити и усъвършенствани през изминалия цикъл. Всеки човек, независимо от етнос, вероизповедание, интелигентност, пол и т.н. ще премине през това не леко изпитание. Отношението между Ум и Душевност , изграждащи сложната функция на нашия ум – Съзнанието, определя параметрите на качествата на личността. Съзнателността, Хуманността и Моралът са фундамент за оценка и насочване на душите към новата епоха.

Хората ще бъдат разделени на две: хора успели и хора не успели да достигнат ниво на съзнателност пригодна за развитие в новата епоха. Преминалите успешно, имащите право да продължат еволюционното си развитие в по-високи измерения, ще продължат в Шеста Коренна раса.

Този ПЪТ на Душевно – Духовното обучение е цел на Учението Тангризъм и предмет на колобърската дейност за подпомагане на хората. Такава е и целта на семинара, който организирам. Теоретичното обучение е фундамент за формиране и разширение на ума, а чрез него на разума и съзнанието. С кратката практика, както и с някой правила за хранене и поддръжка на тялото, се цели да се обучим да подпомагаме тялото си за усвояване на нови вибрационни нива.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *