Учението на ТАНГ-РА

Спас Мавров СЕМИНАР ПО ТАНГРИЗЪМ 2024

spas mavrov seminar po tangizum 2260x800 1

СПАС МАВРОВ СЕМИНАР ПО ТАНГРИЗЪМ – 2024г.

Поради нарасналия интерес към духовното Учение на българите преди приемането на Християнството като основна религия, ще организирам  курс за разяснение Учението на Тангра. Обучението няма за цел да създава колобри, нито да въвежда духовна успоредица на християнството, защото последното произхожда от Тангризма.  Основната цел е да се получат системни знания и разбиране на Българското Учение  за Тангра.

В ускореното време на сегашния цикъл развитието и одухотворяването на съзнанието на хората  става фундаментален въпрос. Започнаха сложни галактични, слънчеви и планетни енергийни и химически промени, които се отразяват кардинално на хората. Изискват се знания и разбиране за същността на процесите, които  Устната традиция на българското колобърство притежава. Душите на хората преминават във всяка нова Епоха (Коренна раса), развити и усъвършенствани в следващия етап от обучението им. Всеки човек, независимо от етнос, вероизповедание, интелигентност, пол и т.н. ще премине през това изпитание. Отношението между Ум и Душевност, изграждащи сложната  функция на нашия ум – Съзнанието, определя параметрите на качествата на личността. Съзнателността, Хуманността и Моралът са фундамент за оценка и насочване на душите към новата епоха.

Хората ще бъдат разделени на две: хора успели  и хора  не успели да достигнат ниво на съзнателност за развитие в новата епоха. Преминалите успешно, имащите право да  продължат еволюционното си развитие в по-високи измерения, ще продължат в Шеста Коренна раса.

Този ПЪТ на Душевно – Духовното обучение е цел на Учението Тангризъм и предмет на колобърската дейност за подпомагане на хората. Такава е и целта на семинара, който организирам. Теоретичното обучение е фундамент за формиране и разширение на ума, а чрез него на разума и съзнанието. С  кратката практика, както и с някои правила за хранене и поддръжка на тялото, се цели да се обучим да подпомагаме тялото си за усвояване на новите вибрационни нива.

Цялото обучение ще продължи 6 месеца, по веднъж в месеца. Ще се провежда на семинари от по 4 дни (три нощувки). Само първият семинар ще бъде с продължителност от 3 дни (две нощувки).

Нощувките и храната са за сметка на участниците. Храната е вегетарианска и се организира за всички участници по предварителна заявка.

Първият семинар от три дни ще се проведе на 12, 13 и 14 април 2024 год.   (петък, събота и  неделя)

За първия семинар се заплащат по 120 лв. за лекциите и 50 лв. за записи. За останалите пет семинара се заплащат по 150 лева за всички лекции (за 4-те дни) и по 65 лв. за записите.

В базата има ресторант, в който ще се приготвя храна (обяд и вечеря), за участниците по предварителна заявка. Храната е вегетарианска и е за сметка на участниците. Закуската ще бъде в град Казанлък.

Таксите за лекциите, записите  и храната се заплащат в първия ден от всеки семинар на организаторите. Таксите за спането се уреждат самостоятелно с администрацията на хотела. Базата разполага с паркинг за участниците, които са с лични автомобили.

Всички участници трябва да имат подходяща плътна постелка за упражнения.

Пристигане и записване на участниците до 12:00 часа на 12 април 2024г. Лекциите започват в 14:00 часа. Приключване на семинара – на 14 април 2024г. в 14:00 часа.

Предварително записване за участие в обучението на телефон:

0893428947 – Спас Мавров.

Заявките за спане и избор на стаи стават лично от участниците чрез администрацията на хотел „Златна котва“ гр. Казанлък. За целта всеки трябва да се обади в хотела и да изпрати 50 лв. капаро за запазване на легло. Без капаро, леглата  няма да се считат за запазени. Уточнявате, че сте за семинара на Спас Мавров.

Хотел „Златна котва“, язовир Копринка.

Телефон за връзка с хотела: 0431 64818 или 0885434547

е-mail: zlatna_kotva99@abv.bg

 

ЛЕКЦИИ на Първия семинар

1.Въведение в Учението на Танг РА.

  1. Основни понятия в Тангризма.
  2. Цели и Методика на обучението. Приказката и Посвещението.

4.Слънчевият обред на българите. Осемте струни на тетивата.

5.Символи на Танг РА. Четирите основни снижения на Жизнения Принцип на Вселената.  Четирите вселенни реалности. Действието на Четирите Етъра до превръщането на Силите в Джилове (атомно/биологичната организация на материята до Трето измерение).

  1. Вселенният човек в нас и неговата Творческа дейност в човека. Трите Същности в Човека.
  2. Мозъкът като физическо средство за душевно/духовна еволюция. Третото око.
  3. Съдба и Карма.
  4. Квантовият преход. Земята и трансформациите й.
  5. Пътят на Ученика. От Херакъл до Христос. Трансформации и трансмутации на Душата по Колелото на Живота (Зодиака).
  6. Обобщение. Изисквания към участниците за следващите семинари.

Датите на семинари: 

1. Април – 12,13 и 14 април – Първи семинар

2. Май- 16,17,18 и 19 май – Втори семинар

3. Юни – 06,7,8 и 9 юни – Трети семинар

4. Юли – 18,19,20 и 21 юли – Четвърти семинар

5. Август – 15,16,17 и 18 август – Пети семинар

6. Септември – 26,27,28 и 29 септември – Шести семинар

Март 2024 год.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *