Menu
Your Cart

Блог RSS Feed

07 март Спас Мавров - СЕМИНАР ПО ТАНГРИЗЪМ
admin 2 1524
СПАС МАВРОВ - СЕМИНАР ПО ТАНГРИЗЪМ - 2023г. Поради нарасналият интерес към духовното Учението на българите преди приемането на Християнството като основна религия, реших да организирам курс за разясне..
16 юни Спас Мавров - В енергийния център Мадара е внедрен космическият Адам Кадмон
admin 2 554
Сакрални думи в Тангризма - интервю на Таня Борисова с колобъра Спас Мавров:Здравейте, г-н Мавров!Здравейте!Днес ще говорим с вас по повод вашата книга: “Речник на сакралните думи в тангризма”. Радвам..
16 юни Спас Мавров - Времето, в което навлизаме е посочено от Йоан с 3 кода в Откровението
admin 0 378
Времето, в което навлизаме е посочено от Йоан с 3 кода в Откровението - интервю на Портал 12 с колобъра Спас Мавров:Здравейте, господин Мавров! Здравейте! Благодаря ви, че ни приехте във вашия дом, да..
13 окт. Спас Мавров - ТАНГ-РА е централен жизнен принцип на нашата Вселена
admin 0 310
Спас Мавров - ТАНГ-РА е централен жизнен принцип на нашата Вселена - лекция"В България последните години, повече от 50, усилено се мълчи по въпроса за тангризма. Такова мълчание не знам другаде в свет..
16 юни Спас Мавров - През 2021 започва подборът за преминаване в 6-а коренна раса
admin 0 302
През 2021 започва подборът за преминаване в 6-а коренна раса - интервю на Портал 12 с колобъра Спас Мавров:Здравейте г-н Мавров, в днешния ни разговор с Вас искам да фокусираме вниманието на времето, ..
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)